top of page

Medlemsvilkår:

Din konto på www.thefeelgoodmagazine.dk:

For at anvende The Feel Good Magazine medlemsskabet, skal du oplyse om dine private oplysninger, som For og efternavn, samt e-mail adresse, for at oprette en profil i medlemsskabet. Du er ansvarlig for at de oplysinger du anvender er dine egne private oplysninger. Du indvilger samtidig i ikke at dele dine login oplysninger med en anden tredjepart person, som ikke er betalende medlem. Hvis dette ikke bliver overholdt har The Feel Good Magazine fuld ret til at ekskludere dig som medlem.

Medlemsskab:

Når du anvender www.thefeelgoodmagazine.dk vil du delvist have fri adgang til hjemmesidens indhold. Men ved at være betalende medlem af The Feel Good magazine har dermed automatisk ubegrænset adgang til alt indhold, som inkluderer det online livsstilsmagasin som udkommer hver 3. måned, samt tidligereudgivelser og blogindlæg på hjemmesiden. Derud over får du også fuld adgang til den tilhørende lukkede Facebookgruppe: Members Club - Kun for betalende medlemmer.

Brugervilkår for abonnenter:

Når du tilmelder dig som medlem på www.thefeelgoodmagazine.dk indvilger du samtidig i at blive betalende medlem. Hver abonnemetsperiode afregnes for en periode på 30 dage ad gangen.

Bindingsperiode og opsigelse:

Når du tilmelder dig som abonnement på www.thefeelgoodmagazine.dk binder du dig til en minimums bindingsperiode på 3 mdr. Efter de tre måneder kan du frit opsige dit medlemsskab inden udløbet af en måned. Du skal senest opsige dit abonnement d. 25 i en måned for ikke at blive trukket for den næste betalingsperiode.

Betaling: 

Det månedlige abonnement som inkluderer medlemsskab til www.thefeelgoodmagazine.dk trækkes automatisk via dine tilmeldte bankkort oplysyninger. 

Kontaktinformationer:

For spørgsmål til medlemsskabet og medlemsvilkår kan du kontakte os via nedenstående informationer:

mie@thefeelgoodmagazine.dk

bottom of page