top of page

Daglig morgen yoga

Få en god start på dagen med denne yogavideo med Kassandra, som guider dig igennem blide morgen yogastræk. Når du begynder at praktisere denne yoga rutine, vil du opleve at din krop bliver mere smidig og fleksibel og du vil få en forhøjet følelse af velvære og kontakt til din krop. Denne video er for alle og du kan begynde allerede idag, selvom du ingen erfaring har med yoga.


Til at starte med var jeg selv helt nybegynder, men efter at have praktiseret denne stræk øvelse adskillige gange, kan jeg nærmest huske den uden ad, som en naturlig rytme, som bevæger sig igennem min krop. Jeg plejer at lave disse stræk øvelser i forbindelse med at, jeg træner tre gange om ugen, men du kan med fordel praktiserer den hver morgen, som en god start på dagen...


God fornøjelse!3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page