top of page

Et Magisk Mantra

Musik er blevet bevist at have en positiv effekt på vores humør og sindstilstand og det er den perfekte og nemmeste måde til at, løfte din energi på. Dette magiske Ek Ong kar satguru pras mantra vender de negative tanker og følelser til en opløftende og positiv følelse af ren energi, kærlighed og lethed. Når du lytter til dette mantra vil du opleve at, føle en inderlig livsglæde og taknemmelighed, for alt hvad du er, for alt havd du har og ikke mindst for hvor du er på vej hen i livet...


Du kan lytte til det imens du er i bad, kører på arbejde, smører madpakker eller når du går en tur i skoven. Uanset tidspunktet så vil dette mantra automatisk løfte dit humør og være med til at skabe en positiv dag for dig. Bemærk hvis du oplever at, du er fraværende og ikke rigtig lytter til sangen, så er det bedre at vælge et andet tidspunkt hvor it hovede ikke er så fyldt af tanker.


Jeg plejer selv at lytte til dette mantra imens jeg cykler på min skønne cykel ude i naturen. Det er virkelig med til at forhøje kvaliteten af min tid ude i naturen, hvor jeg bevæger mig. Jeg elsker også at synge med på mantraet, så alt min energi og livsglæde bare kan få frit løb (ligemeget hvad folk tænker) og så plejer jeg bare at cykle og smile til folk på gaden, som så smiler tilbage:0)


God fornøjelse...

4 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page