top of page

Transformerende Meditation

Meditationer kan have en meget positiv indvirkning på din trivsel og livsglæde og er et fremragende redskab til at, visualiere de mål som du har sat for dig selv. Jeg har personligt anvendt mange forskellige meditationer igennem årene til at grounde, få en god start på dagen

og sidst men ikke mindst til at forestille mig det liv som jeg virkelig går og drømmer om. For når du kan visualisere og mærke følelsen af, hvordan det ville være at have alt det du ønsker dig, ja så kan Universet mærke denne energi og vil derfor sende det til dig, som en usynlig tiltrækningskraft.


Der er i dag et hav af forskellige meditationer, som man nemt kan få adgang til på Youtube, men det kan være svært at finde den helt rette meditation, som resonnerer med dig og hvor du føler at indtaleren har en sådan behagelig stemme, som du har lyst til at lytte til igen og igen. Jeg vil derfor dele mine udvalgte favoritter med dig, som personligt har gjort en stor forskel for mit liv og trivsel.


Den første meditation jeg deler med dig, er den mest transformerende meditation, som jeg nogensinde har prøvet. Den kom ind i mit liv, på et meget skelsættende og transformerende tidspunkt, hvor jeg for alvor var klar til at give slip på alt det, som havde holdt mig tilbage hele mit liv og hvor jeg samtidig var klar til at, se frygten i øjnene og level up på alle områder i mit liv. Den her meditation er til dig, som ønsker at møde dit fremtidige jeg og se det liv, som du drømmer om og som du inderst inde godt ved at du kan skabe.


God fornøjelse...2 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page