top of page

Privatlivspolitik til beskyttelse af personlige oplysninger 

Denne fortrolighedspolitik regulerer brugen af data på www.thefeelgoodmagazine.dk, der ejes og drives af Redaktør Mie Stenner, Sanddalsvej 3, 5700 Svendborg. CVR 36286105.

Velkommen til dig.

Vær venlig at tage dig tid til at læse regler og retningslinjer for brugen af medlemsskabet på Thefeelgoodmagazine.dk.  The Feel Good Magazine er den dataansvarlige og i overensstemmelse med den lovgivning om personoplysninger, der gælder i Danmark, er The Feel Good Magazine ansvarlig for alle personoplysninger, du udfylder her på hjemmesiden.

 

Beskyttelse af personlige oplysninger og fortrolighed

Vi bekymrer os om vores medlemmers privatliv og personlige oplysninger og derfor bliver de kun forsvarligt bevaret og ikke delt med en tredjepart. Vi respekterer fortroligheden af personoplysninger, så det er vigtigt for os, at dine data behandles sikkert og korrekt, selv grundlæggende data som dit navn og din e-mail-adresse.

 

Brug et øjeblik på at læse om de data, vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, hvordan du kan administrere og slette dem, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller bekymringer. Vilkårene i denne politik kan opdateres fra tid til anden. Tjek vores hjemmeside for at læse den nyeste version. www.thefeelgoodmagazine.dk
 

Hvad er personoplysninger?
Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til fysiske personer. www.thefeelgoodmagazine.dk indsamler nogle grundlæggende personoplysninger, som du kan bruge i medlemsskabet.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi, og hvorfor?

Når du opretter en konto, skal du indsende dit for og efternavn, samt din emailadresse, til loginoplysninger til dit medlemsskab.

The Feel Good Magazine vil bruge disse oplysninger til at sende dig information og medlemsstilbud, såfremt at du har valgt at modtage nyhedsmail fra The Feel Good Magazine.

___________

 

Retsgrundlag

Når du opretter en konto på www.thefeelgoodmagazine.dk, indsender du dit fulde navn, samt e-mail. For at udfylde din profil og bekræfte din identitet.  Ved at gøre dette accepterer du, at The Feel Good Magazine gemmer disse som beskrevet i denne politik.

 

Du kan til enhver tid trække jeres samtykke tilbage som beskrevet i afsnittet "Jeres rettigheder". Du skal blot sende os en e-mail på mie@thefeelgoodmagazine.dk .

Efter tilbagetrækning af samtykke er det muligvis ikke muligt at fortsætte med at bruge din profil på www.thefeelgoodmagazine.dk

 

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Vi gemmer dine kontooplysninger så længe din konto er aktiv, som betalende medlem.

Vi gemmer kontaktoplysninger med det formål at sende nyhedsbreve og opdateringer om vores produkter, indtil du afmelder dig.

 

Som bruger har du altid ret til at få slettet dine data.  Når vi modtager en anmodning om sletning, slettes data inden for maksimalt 30 dage, og du modtager bekræftelse på sletningen.

 

Læs mere om dine rettigheder som registreret samt dine muligheder for at slette dine personoplysninger i afsnittet nedenfor.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Dine personlige data er beskyttet under overførsel ved hjælp af sikkerhedsprogram. På denne måde er jeres data sikret mod uautoriseret adgang. Når dine data er gemt, er de også beskyttet med sikkerhedsprogram på servere, der håndteres af vores tjenesteudbyder WIX.com. Serverne er også krypterede og under bevogtning. 

Dine rettigheder som www.thefeelgoodmagazine.dk - bruger

• Som registreret medlem har du ret til at få dine personoplysninger slettet. I nogle tilfælde forbeholder vi os dog ret til enten at begrænse eller afvise en sletning, hvis de pågældende personoplysninger er nødvendige for, at vi kan overholde gældende lovgivning eller regulering eller forsvare et retskrav.

• Som registreret har du ret til at blive informeret om, hvilke personoplysninger vi behandler om jer. Du kan til enhver tid anmode om et dataudtræk af alle de data, vi opbevarer vedrørende jeres person. Jeres personoplysninger vil blive leveret hurtigst muligt – dog altid inden for 4 uger.

• Som registreret har du ret til at overføre jeres data til en anden dataansvarlig. Jeres data vil blive leveret til jer elektronisk, så du er i stand til at overføre dataene til en anden dataansvarlig / tjenesteudbyder.

• Som registreret har du ret til at overføre jeres data til en anden dataansvarlig. Jeres data vil blive leveret til jer elektronisk, så du er i stand til at overføre dataene til en anden dataansvarlig / tjenesteudbyder.

• Som registreret har du ret til at rette eventuelle unøjagtige data, vi måtte behandle om jer.

• Som registreret har du ret til at trække samtykket tilbage, hvis du ønsker at stoppe eller begrænse vores behandling af jeres personoplysninger.

For forespørgsler om jeres personlige data, kontakt: mie@thefeelgoodmagazine.dk

 

Anmeldelse af brud på beskyttelsen af jeres personoplysninger

I tilfælde af et sikkerhedsbrud, der kan kompromittere jeres personlige data, underretter vi jer via e-mail inden for 72 timer. E-mailen vil indeholde oplysninger om omfanget af sikkerhedsbruddet, hvilke specifikke data der er berørt, og hvilke handlinger og planer der er iværksat for at begrænse eventuel skade eller misbrug af jeres personlige data.

 

Klage

Hvis du ønsker at klage over behandlingen og/eller brugen af jeres personoplysninger, kan du gøre det ved at kontakte myndighederne.  Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 Kbh K, tlf. +45 33 19 32 00. Se mere på www.datatilsynet.dk

 

Ændringer i vores privatlivspolitik

Vi forbeholder os ret til at ændre eller opdatere vores privatlivspolitik. Datoen for vores seneste opdatering vil altid blive vist.

 

Denne fortrolighedspolitik blev sidst opdateret den: 07/10/2022

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os på:

 

Adresse: Sanddalsvej 3, 5700 Svendborg

Telefon: 25381664

E-mail: mie@thefeelgoodmagazine.dk

CVR-nr.: 36286105

bottom of page